Between "hot" and beautiful

PictureÎntre a fi frumoasă și a fi "hot" este o diferență uriașă, pe care am înțeles-o abia ieri, într-o discuție cu prietenul. Și are perfectă dreptate, dacă le punem una lângă alta, vom vedea diferențele.


O femeie "hot", sau cel puțin una care se crede așa, este doar o...curvă. Aș fi putut spune femeie desfrânată, poser sau altceva, dar prefer să le spun lucrurilor pe nume. Priveam o fată zilele trecute cum, încercând să își facă o poză să o posteze pe Snapchat, mai-mai să își dea bluza jos să i se vadă sânii cât mai mult. Mi s-a părut doar un gest disperat de a-şi evidenţia "valoarea", pentru a atrage "admiraţia" cuiva.

Pe când o domnișoară frumoasă, care poate echilibra, și pe deasupra, să adauge și acea frumusețe interioară, din partea mea este de admirat. Și apreciez că prietenul nu vrea ca eu să fiu decât frumoasă, să fiu prințesa lui. Fiindcă prințesele nu au doar o coroană pe cap, ci și frumusețe sufletească. O domnișoară frumoasă nu se pune în valoare prin decolteu generos și pantaloni cu jumătate de dos gol, ci prin modestie şi bunătate.

​Nu fii "hot", fiindcă vei fi văzută doar ca o curvă. "Hot"-ul nu va atrage niciodată la fel de multe priviri ca frumosul inocent. Fetele frumoase vor fi privite și apreciate de băieții potriviți, cu bun gust.

Comentarii

Postări populare

Best friends

Unwanted

The truth about the rain