Best friends

Cât de bine este să știi că ai oameni aproape, care să te ajute, să îți asculte balivernele, gata oricând să îți dea un sfat, să acționeze ca să te aducă înapoi pe pământul deasupra căruia plutești purtat de gânduri nebunești, nu te judecă pentru greșelile tale, ci îți dau o lecție importantă, într-un mod mai blând decât ar face viața, care îți trântește în cap direct învățătura.

Desigur, după ce ai făcut o prostie, prietenul tău cel mai bun își va pune mâinile în cap, va râde, apoi te va ajuta cum poate, și chiar cum nu poate. Îți va spune "ești tâmpită", "chiar sunt singurul cu cap de aici?", dar asta te va face să zâmbești, pentru că ești conștientă atât de faptă, cât și de ideea că nu te va lăsa așa. El îți vrea binele, este omul care le știe pe toate și te va ajuta cum știe... și te va învăța și pe tine să fi om, fie cu sau fără bună știință.

Și prietena ta cea mai bună, cea care te ascultă, chiar dacă îi spui aceleasi gânduri stupide de nenumărate ori, care știe că îți va trece, și că ai nevoie doar ca să spui ce te apasă, pentru că altfel se adună toate nespusele și îți vor face rău. Dar ea nu va lăsa să se întâmple asta. Ea îți va spune vorbe înțelepte, ți se va deschide așa cum nu o face decât o persoană iubită, pentru că o iubești și știi că veți fi mereu alături una de cealaltă, indiferent ce s-ar întâmpla.

Din fericire pentru mine, cei mai buni prieteni ai mei s-au dovedit a fi Geo și Alex, primii in topul celor mai frumoase cupluri pe care am trăit să le văd, care se completează perfect și îmi sunt mereu alături. Mai mult nu puteam să cer de la Univers ca prieteni. Eu îi felicit pentru ceea ce sunt, pentru dragostea purtată unul față de celălalt, pe care rar o vezi. Ei sunt oamenii mei minunați și nu i-aș da pentru nimic.

Prietenii adevărați, muritorule, să îți fie inspirație în ceea ce vrei sa devii.

Comentarii

Postări populare

Unwanted

The truth about the rain