Fantomele

PictureCredeti ca exista fantome, sau orice legat de paranormal?

Eu cred, de ce sa nu? De ce sa nu cred ca in jurul nostru, in "alta dimensiune", se plimba linistite (sau nu) fantome. Ca ne vegheaza, fara sa poata interactiona cu lumea noastra. Sau da? Daca interactiunea cu lumea noastra consuma prea mult din energia lor, pentru a face asta?



Sau, sa nu zicem ca sunt cu miliardele de fantome in jurul nostru, sa zicem doar cele care nu si-au rezolvat unele probleme, care nu au putut trece dincolo?
"Esti nebuna, spui aberatii! Chiar crezi in prostiile astea?" ma gandesc si eu si unii care poate acum citesc ce bolborosesc aici.
Dar da, e si o contradictie aici, pe care prietenul meu a adus-o in discutie, dupa ce i-am zis ca un coleg ne-a aratat ca in casa lui se petrec unele... lucruri paranormale: Pe fronturile unde au fost razboaie nu sunt fantome. In locurile unde au fost ucisi evreii in lagare nu sunt fantome. In nu stiu ce locuri unde au murit oameni in masa nu sunt fantome, dar sunt in casa unui tip. Si totusi, lumea in care traim este cu totul... "speciala".

Comentarii

Postări populare

Best friends

Unwanted

The truth about the rain