Be Gracious

PictureFii grațioasă, fiindcă doar așa vei fi glorioasă. Fii grațioasă, pentru că doar așa vei fi respectată. Fii grațioasă, fiindcă doar așa le vei arăta dizgrațioșilor că poți fi și feminină, și puternică. Fii grațioasă, fiindcă doar așa vei călca drept, oriunde vei merge.

Rezolvă-ți problemele cu grație, cu finețe, dar și cu o doză de fermitate. Fii grațioasă când ești fermă, căci așa vei fi luată în seamă, așa vei fi ascultată, așa vei rezolva orice.
Deși unele situații necesită o forță brută, aplic-o cu grație, așa le vei da o lecție. Grația poate fi uneori năucitoare dacă știi să o aplici. Cu calmitate, cu rațiune, cu cap.

Ai nevoie de grația unei balerine, de echilibrul acesteia, căci poantele sunt corpul tău, iar balerina îți sunt mintea și inima. Îți trebuie echilibru și mobilitate, astfel vei păși grațios peste toate problemele.

Fii grațioasă în mișcări, pentru a lăsa o impresie bună, desigur, fiindcă așa trezești interesul și, astfel, ascultarea. Du cu grație cafeaua la gură, așa vei avea un aer de superioritate, dar să știi că nu merge dacă nu ai cap.

Fii grațioasă chiar și când cazi. Cazi cu grijă, cu grație, cu gândul că deși cazi, îți vei redobândi mai mult ca sigur echilibrul cu care ești deja obișnuită.

Comentarii

Postări populare

Best friends

Unwanted

The truth about the rain