So many people

Picture
Întâlnim de-a lungul timpului atât de mulți oameni... atât de multe păreri, moduri de a spune, atât de multe personalități, caractere, iar acest lucru poate deveni foarte perturbator, și totuși, foarte interesant.

Vezi într-o viață atât de multe chipuri încât nici nu mai știi care este cel mai frumos, mai fermecător... nu mai știi pe care sa îl visezi sau pe care l-ai visat deja... Nu mai știi care ochi sunt mai frumoși, nu mai știi ce înfățișare vrei cu adevărat să privești atât de îndelungat... e tot mai greu să diferențiezi un chip de nestemată de un chip de lut.

Urechile tale surprind atât de multe voci încât nu mai știi care a cui este, care glas e mai mieros, care te topește complet, care îți taie respirația și iți crește pulsul sau care te lasă rece... Nu mai știi ce voce vrei cu adevărat să auzi, pe care o aștepți să îți șoptească ceva ce ai vrea să auzi și cu ce ton ai vrea să auzi...

Oamenii sunt atât de diferiți... cu principii atât de diferite încât nu mai știi pe care să îl urmezi. Ți se spune să îți asculți inima, și totuși, ți se spune ce ar trebui să îți spună aceasta, iar asta, pentru persoane ca noi, e debusolant... Devenim confuzi în privința unor lucruri când defapt ar trebui să fim siguri pe noi și pe ce credem cu adevărat. Nici nu mai știm ce să simțim, când și despre ce sau cine.

Comentarii

Postări populare

Best friends

Unwanted

The truth about the rain