Turbulent


 Ființă dragă... ai simțit vreodată că nu ești îndeajuns? Iar gândul că nu ești îndeajuns să îți acapareze mintea? Și mie.

Îți spui că vrei, că trebuie să fii mai bună, mai deșteaptă, mai plăcută, și poate faci ceva în privința asta. Dar, ai mereu impresia că nu este îndeajuns... Vrei mai mult, și mai MULT, și MAI MULT! Să faci mai mult, să ai mai mult și să fii mai mult.

Te prinzi în pânza lipicioasă, țesută din gânduri critice, insulte și regrete, țesută în atâția ani de zile în sufletul tău, și te zbați în ele. Iar toată oglinda îți este acoperită de ea. Și nu o țese nimeni altcineva decât tu însăți... atât de mult îți pasă.

Simpla ta comparație cu oamenii, o comparație pe care o faci natural, o comparație care este o greșeală umană, făcută aproape inconștient, îți stârnește sentimente negative. Însă tu nu ești acei oameni.

Și te gândești mereu ce ar putea merge prost...

În tot acest timp, ai putea să te folosești de tot ceea ce deții, de toată pornirea ta, de toată nesiguranța și dorința, de toate gândurile tale distructive... dându-le un alt sent, folosindu-le... pentru a crește.

Desprinde acea pânză, ba chiar fir cu fir, și privește-te din nou în oglindă, ca să vezi că ești în continuare... imperfectă. Și ești atât de frumoasă așa... atât de frumoasă.

Acceptă-ți imperfecțiunea... Ești om, ești imperfect... Iartă-te pentru asta.

Evoluția nu are un final... dorința de a evolua nu are un final... nu este ceva ce nu îndeplinești îndeajuns. Ba mai mult, asta este o motivație ca să devii din ce în ce mai bun, și să fii deschis.

Îți pasă, și știi bine. Îți pasă de problemele mici, și încerci să le rezolvi înainte ca ele să te copleșească. 

Și poți țese din acea pânză ceva minunat... atât ești de deșteaptă.

Iar setea de mai mult îți poate face bine sau te poate aduce la disperare... tu alegi calea pe care vrei să o urmezi. Ele arată la fel pe alocuri, însă una duce spre infinitul necunoscut, iar cealaltă spre o prăpastie fără fund.

Ești Turbulent... Iar așa sunt și eu. Hai să ne folosim de asta.

Comentarii

  1. Frumos totul e soar o etapa vei ajunge daca nu ai ajuns deja sa te axezi mai mult pe tine sa iti dai mai multa importanta si sa te iubesti sa te apreciezi fara a mai face eforturi a ii multumi pe cei din jurul tau:) succes in tot ceea ce faci!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare

Best friends

Unwanted

The truth about the rain